VELKOMMEN TIL
RESTAURANT LA VITA E BELLA

Restaurant La Vita E Bella har en charmerende og sofistikeret atmosfære. Italiensk musik spiller i baggrunden, mens et fremragende & professionelt personale forudser alle dine behov.

Teamet bag La Vita E Bella, har en passion for det italienske køkken, og har i mange år rejst rundt i det sydlige Italien. De kombinerer gamle italienske opskrifter med innovative & moderne trends.

Pasta, kød, oste, saucer, brød og desserter er alle hjemmelavede – og husets specialiteter omfatter sæsonbestemt fisk fanget af lokale fiskere. Du finder kun økologiske frugter, grøntsager og kød af høj kvalitet.

De pizzaer du finder på La Vita E Bella bliver lavet med surdej og har hævet I op til 48 timer – hvilket gør at man får en himmelsk sprød skorpe og bund som pyntes med friske råvarer

Alle retter bliver tilberedt af nogle af de bedste kokke indenfor italiensk gastronomi, hvorfor du kan glæde dig til en fantastisk smagsoplevelse.

Restaurant La Vita E Bella har et omfattende internationalt vinkort med flere forskellige vine, som du kan finde i vores vinkælder. Vores vinkort byder på vin der kan tilfredsstille alle – om du er den selektive kender eller den alsidige nyder, så har husets sommelier altid vinen, der passer til dit måltid hos La Vita E Bella.

Teamet bag La Vita E Bella er dedikerede til at opretholde de højeste standarder i denne verdensklasse restaurant med ekstraordinære retter og fremragende service.

Velbekomme
Restaurant La Vita E Bella